Meny

Meny v 4

Måndag

Helstekt svensk fläskkarré serveras med klyftpotatis & pepparsås

Smörstekt spättafilé med kokt potatis, brynt smör & gräslöksyoghurt

Ångkokt lunchkorv serveras med kokt potatis & pepparrotssås

Tisdag

Gotländska kroppkakor med skirat smör & rårörda lingon

Stekt färsk strömming serveras med potatismos & dillsmör

Gräddig pasta med fläskfilé, paprika & champinjoner

Onsdag

Raggmunk serveras med stekt fläsk & lingonsylt

Raggmunk med smörstekt svamp, västerbottenkräm & rårörda vinbär

Ångad torskfilé serveras med kokt potatis & ägg & persiljesås

Bakfickans lasagne på lammfärs & rosmarin

Torsdag

Klassiskt dillkött på kalv serveras med kokt potatis

Smörstekt sejfilé serveras med kokt potatis & gubbröra

Pasta med marinerade tigerräkor, vitlök, chili & basilika

Fredag

Fläsknoisette med rostad potatis, madeirasky & kryddsmör

Saltbakad laxfilé serveras med potatis & örtcreme

Gryta med kyckling, curry & färska grönsaker serveras med ris

Veckans vegetariska

Raggmunk med finhackad rödlök, tångkaviar, gräddfil & dill

Alltid på Bakfickan

Ceasarsallad med kyckling, knaperstekt bacon, brödkrutonger & parmesan

 

Mån – Fre 11.30 – 14.30

Dagens 89 kr, inkl. dryck, bröd, salladsbuffé, kaffe & kaka

Hämtlåda 79 kr, inkl. bröd & salladsbuffé

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna!

Sofia, Tobias & Oscar med personal

0121-30098